Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Socialista píše o kovaném socialistovi, že by se měl poučit z chyb socialistů. Nezapomene důrazně varovat před socialistkou Marine Le Penovou.

Co se na těch humanitních školách učí ?

0 1
možnosti
Foto

Ehm my se odněkud známe, že mne označujete za socialistu pane Petrík? Víte, že jsem vás do přečtení vaší první věty měl ještě docela rád? :-)

0 0
možnosti

Současnou situaci v ČR, potažmo v EU - lze obonmotovat situací z filmu Marečka. Student Sovák má propojit jednotlivé body na tabuli ... Máchá tím dřevěným trojúhelníkem a tedy křídou, vše propojí ! I se probudí bádavý žák Plha a pronese svůj platný dotaz ! "A jak on ví - (dnes Juncker), že ten úhel je správný !? ... :-)

0 0
možnosti

A "poučili se komunisté z krizového vývoje ve straně a společnosti"? ;-) Tyhle europolitické loutky jsou do funkcí vybírány ne podle svých odborných schopností, ale podle toho, co jsou schopni v touze po korytu prosazovat, jak křivý charakter mají, zda jsou vydíratelní a tudíž manipulovatelní ;-( Tak jaké poučení a sebereflexi můžete od takových lidí čekat? :-P

3 0
možnosti

inu politika, bylo je a bude:-P

1 0
možnosti

Třetí Říše měla trvat 1 000 let, a vydržel jim ten hnědý socialismus jen pár let, rudý socík si naplánoval delší dobu - na věčné časy, no tvrvalo to věčnost než se to samo položilo, ale více než jeden lidský život to netrvalo ani v SSSR.

A tak když Juncker to plánuje na pár desetiletí, tak už bude brzo konec této už dnes frašky.

5 0
možnosti

Zdaleka nejsem taková optimistka. NA rozdíl od Třetí říše a komunistů, kteří převzali a upevnili moc násilím a represí, postupuje EU obráceně - nejdřív byla metoda cukru (slibů, co otevřený prostor umožní) a teď přichází diktát a zastrašování. Nakonec přijde represe.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS